Vores kunstneriske leder hædret med P2 Årets Album

Kristoffer Hyldig, pianist og kunstnerisk leder for Fejøs Festival, har som én af fem vundet P2 Prisen Årets Album 2023.

Juryens begrundelse er denne:
“Man kan ikke andet end bøje sig i støvet for den danske pianist Kristoffer Hyldigs indspilning af Olivier Messiaens klaverværk ‘Vingt Regards Sur L´Enfant-Jésus’. ‘Vingt Regards’ er et kæmpeværk, der over 20 satser og to timer mediterer over Jesusbarnet. Det er sanselig og mystisk musik, fyldt med sære klangfarver og specielle rytmer. Det er musik, der kræver det ypperste af pianisten – både hvad angår teknik, musikalitet og fysik. Kristoffer Hyldig forløser værket med kæmpe overskud. Der er tænkt over hver en tone, men det lyder alligevel frit og flydende. Det her er et album af international karat.”

Vi er naturligvis stolte og glade for anerkendelsen til Kristoffer. Han bruger også sine talenter til at sammensætte en god festival her på Fejø til sommer.

Læs mere om P2 Årets Album